Vaša privatnost nam je važna!

Kako bismo kontinuirano poboljšavali kvalitetu naših usluga, na našim stranicama www.familium.hr koristimo male podatkovne datoteke, kolačiće. Kolačići su nam potrebni kako bismo osigurali pouzdanost i sigurnost naših stranica, pratili njihovu učinkovitost i omogućili vam vašu kupovinu i ciljanu reklamu.

 

Pritiskom na „Prihvaćam“ omogućujete nam korištenje odabranih kolačića. Postavke možete promijeniti u prozoru „Postavke za kolačiće“.

Víše informacija pronaći ćete OVDJE. Svoju suglasnost u svakom trenutku možete promijeniti u postavkama.

Ukoliko ne želite prihvatiti kolačiće, kliknite OVDJE.

Slažem se Postavke za kolačiće
Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice. Bez njih nije moguće koristiti stranicu pa ih u tom slučaju nije moguće odbiti.
Analitički kolačići koriste se za statističku obradu, preglednost i optimalizaciju weba. Zahvaljujući tome možemo poboljšavati naše stranice da bi vam bile prihvatljivije.
Ove kolačiće koriste reklamne i socijalne mreže sa svrhom prilagodbe prikaza reklama na vama zanimljiv način.
Personalizirani kolačići pružaju informaciju da se korisnik slaže s personalizacijom oglasa u svom profilu.
Prihvati samo neophodne kolačiće
  • Novo

Djede, pričaj mi o sebi

Knjiga „Djede, pričaj mi o sebi“unikatan je poklon za svakog djeda. Pažljivo odabrana pitanja pomoći će obuhvatiti život Vašeg djeda od djetinjstva do današnjih dana. Popunjavanje knjige bit će zabava, a popunjena knjiga postat će neprocjenjivo obiteljsko blago.

Pogledajte dolje, u dijelu PROLISTAJ KNJIGU.

-10%
29,90 € s PDV-om
33,22 €

Prodajna cijena : 33,22 €

info_outline

225,86 kn
 (3 Recenzije) 
Količina

Pažljivo odabrana pitanja pomoći će obuhvatiti cijeli život Vašeg djeda. Primjerice: što je želio postati dok je bio mali, kakvi su bili njegovi roditelji, a kakvi bake i djedovi, gdje se igrao, kada i gdje je upoznao baku – svoju suprugu, što su zajedno doživjeli, kako su na njega utjecala povijesna zbivanja, što je danas drugačije u odnosu na vrijeme njegove mladosti...

Djeda će zabaviti prisjećanje i popunjavanje knjige. Tako će nastati svojevrsna osobna kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj. Dimenzije 25X30 cm, tvrdi uvez, papir visoke gramature i čvrsti uvez, garantiraju kvalitetu izrade i korištenja i jamstvo su za ugodno čitanje knjige i u budućnosti. U knjizi su popratni crteži i povijesne fotografije koje pomažu evocirati sjećanja. Tu je i prostor za dodavanje vlastitih fotografija.

„Djede, pričaj mi o sebi“ krasan je način kojim svom djedu možete dati do znanja da Vas zanima njegov život. Popunjavanje knjige bit će zabava za djeda, a popunjena knjiga imat će veliku vrijednost za cijelu obitelj. 

 Tvrdi uvez
 Dimenzije 25X30 cm
 Papir visoke gramature 170 g/m2
 132 str.

HR21
3921 Artikli

Recenzije

Ocjena 
KataRina
2023-12-07

Izvrsna ideja i izvrsna realizacija

Knjigu-album sam dobila od obitelji za Božić.
Dojmila me se.
Izvrsna ideja, promišljeno, duhovito, obazrivo, inteligentna izvedba uključujući ilustracije i fotografije.

Ocjena 
Tanja C.
2022-11-18

Pohvala

Jutros mi je dostavljena knjiga i moram ovdje podijeliti svoje oduševljenje. Knjiga je nadmašila moja očekivanja. Ne samo zato što je veća nego što sam pretpostavljala, već i zato što je u njoj puno prostora za fotografije, puno slika iz prošlosti i pitanja koja meni samoj ne bi pala na pamet. Jako sam sretna što sam ju pronašla.

Ocjena 
Marina
2022-10-31

Izvrsno

Knjiga je jedinstvena, izvrsna, prekrasna. Svojevrsna dragocjenost među poklonima.

Napiši recenziju

Djede, pričaj mi o sebi

Knjiga „Djede, pričaj mi o sebi“unikatan je poklon za svakog djeda. Pažljivo odabrana pitanja pomoći će obuhvatiti život Vašeg djeda od djetinjstva do današnjih dana. Popunjavanje knjige bit će zabava, a popunjena knjiga postat će neprocjenjivo obiteljsko blago.

Pogledajte dolje, u dijelu PROLISTAJ KNJIGU.

Napiši recenziju

Your email is not part of the review, it will not be published on the website.