Vaša privatnost nam je važna!

Kako bismo kontinuirano poboljšavali kvalitetu naših usluga, na našim stranicama www.familium.hr koristimo male podatkovne datoteke, kolačiće. Kolačići su nam potrebni kako bismo osigurali pouzdanost i sigurnost naših stranica, pratili njihovu učinkovitost i omogućili vam vašu kupovinu i ciljanu reklamu.

 

Pritiskom na „Prihvaćam“ omogućujete nam korištenje odabranih kolačića. Postavke možete promijeniti u prozoru „Postavke za kolačiće“.

Víše informacija pronaći ćete OVDJE. Svoju suglasnost u svakom trenutku možete promijeniti u postavkama.

Ukoliko ne želite prihvatiti kolačiće, kliknite OVDJE.

Slažem se Postavke za kolačiće
Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice. Bez njih nije moguće koristiti stranicu pa ih u tom slučaju nije moguće odbiti.
Analitički kolačići koriste se za statističku obradu, preglednost i optimalizaciju weba. Zahvaljujući tome možemo poboljšavati naše stranice da bi vam bile prihvatljivije.
Ove kolačiće koriste reklamne i socijalne mreže sa svrhom prilagodbe prikaza reklama na vama zanimljiv način.
Personalizirani kolačići pružaju informaciju da se korisnik slaže s personalizacijom oglasa u svom profilu.
Prihvati samo neophodne kolačiće
  • Novo

Bako, pričaj mi o sebi

Knjiga „Bako, pričaj mi o sebi“ unikatan je poklon koji će izmamiti osmijeh na lice svakoj baki. Radi se o otvorenoj knjizi za bilježenje uspomena od njenog djetinjstva do današnjih dana. Baka će ispunjavati knjigu sama, ili uz Vašu pomoć, i tako odgovoriti na cijeli niz pažljivo odabranih pitanja. Time će nastati kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj.

Knjigu možete pregledati dolje, u dijelu PRELISTAJ KNJIGU.

-10%
29,90 € s PDV-om
33,22 €

Prodajna cijena : 33,22 €

info_outline

225,86 kn
 (12 Recenzije) 
Količina

Pažljivo odabrana pitanja pomoći će obuhvatiti život Vaše bake od djetinjstva do današnjih dana. Primjerice: što je željela postati dok je bila mala, kakvi su bili njeni roditelji, a kakvi bake i djedovi, gdje se igrala, kada i gdje je upoznala djeda – svog supruga, što su zajedno doživjeli, kako su na nju utjecala povijesna zbivanja, što je danas drugačije u odnosu na vrijeme njene mladosti… 

 

Popunjavanje knjige postat će poželjna zabava. Time će nastati svojevrsna kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj. Dimenzije 25X30 cm, tvrdi uvez, papir visoke gramature i čvrsti uvez, garantiraju kvalitetu izrade i korištenja i jamstvo su za ugodno čitanje knjige i u budućnosti.

U knjizi su popratni crteži i povijesne fotografije koje pomažu evocirati sjećanja. Tu je i prostor za dodavanje vlastitih fotografija.

 

„Bako, pričaj mi o sebi“ krasan je način kojim svojoj baki možete dati do znanja da vas zanima njen život. To je knjiga koja će Vašoj baki postati zabava, a cijeloj Vašoj obitelji blago.

 Tvrdi uvez
 Dimenzije 25X30 cm
 Papir visoke gramature 170 g/m

 132 str.

HR20
1876 Artikli

Recenzije

Ocjena 
Božica
2023-11-27

Divan božićni poklon

Danas mi je ova knjiga stigla poštom. Zaista je prekrasna!!! Veselim se što ću baki pod bor staviti ovako lijep poklon, a još se više veselim čitanju bakinih uspomenama! :-)

Ocjena 
Karla
2023-09-25

Brza dostava i odlična kvaliteta

Ugodno me iznenadila brzina dostave. Knjiga je jako lijepa i kvalitetna. Sve preporuke!

Ocjena 
Jelena
2023-03-18

Odlična knjiga, vrhunska kvaliteta

Knjiga je odlična, kvalitetna, puno sadržaja ima. Baka će biti ugodno iznenađena za rođendan :)

Ocjena 
Damira Vučetić
2023-02-17

Bako, pričaj mi o sebi; Djede, pričaj mi o sebi

Poklonili smo knjige za Božić! I baka i djed su oduševljeni!

Ocjena 
V.Barac
2022-12-23

Super poklon, odlična kvaliteta

Odlična knjiga, ono što mi se sviđa je kvaliteta papira, radi se o debelim papirima, vjerojatno nešto kao 120-140g/m2. Tako da čak i kada se ljepi papir se neće namreškati, tragovi kemijske se ne vide na drugu stranu. Knjiga je jako sadržajna, možda i malo previše sadržajna, no napravljena je da se čuva dugi niz godina.

Ocjena 
Veronika V
2022-11-26

Detaljno!

Knjiga je vrlo oprezna. Preporuke!

Ocjena 
Barbara
2022-11-24

Oduševljena!

Najviše me impresioniralo što je knjiga došla u manje od 24 sata! Odlična dostava, jako lijepa knjiga i ideja-svakako preporuka! :)

Ocjena 
Nika
2022-11-23

Sve pohvale

Proces narudžbe vrlo jednostavan, dostava u roku 2 dana. Baka inače godinama vodi svoj dnevnik pa se oduševila poklonom, jedva čekamo čitati svi skupa što je zapisala. Sve pohvale za Familium :)

Ocjena 
Doria
2022-11-22

Oduševljena

Knjiga mi je stigla u roku jednog dana. Malo je reći oduševljena sam, knjiga je velika, debela i kvalitetna.
Vjerujem da će se baka oduševiti za Božić.
Predlažem Familiumu da izbace još obiteljskih sadržaja.

Ocjena 
Mihaela K
2022-11-11

Oduševljeni????????????

Dostava je došla vrlo brzo, u roku 24 h. Jako smo zadovoljni i iznenađeni koliko je knjiga zapravo velika i opširna, listovi su deblji i kvalitetni, stvarno se isplatilo kupiti ju. Baka je bila oduševljena. Odličan poklon za bilo koju prigodu.????????

Ocjena 
Marinela Č.
2022-11-09

Zahvala

Najljepše zahvaljujem na brzoj dostavi, poklon smo mogli predati za vikend, a baka je bila očarana. Mojoj mami i ujaku je, dok su bili mali, uređivala albume i ima osjećaj za to. Ova knjiga joj daje veće mogućnosti zbog teksta, a upravo to je ono najbolje kod popunjavanja. I naredni dan se tome nastavila posvećivati. Izvrstan poklon za 70. rođendan.

Ocjena 
ANA
2022-10-21

Preporučujem

Knjigu toplo preporučujem svima koji vole svoje bake i djedove i koje zanima obiteljska priča. To je zaista prekrasan poklon koji će razveseliti ne samo onog koji će poklon primiti, već i samog darovatelja. Osim toga, knjiga ima vrlo lijep omot i bit će svojevrstan dragulj knjižnice.

Napiši recenziju

Bako, pričaj mi o sebi

Knjiga „Bako, pričaj mi o sebi“ unikatan je poklon koji će izmamiti osmijeh na lice svakoj baki. Radi se o otvorenoj knjizi za bilježenje uspomena od njenog djetinjstva do današnjih dana. Baka će ispunjavati knjigu sama, ili uz Vašu pomoć, i tako odgovoriti na cijeli niz pažljivo odabranih pitanja. Time će nastati kronika od neprocjenjive vrijednosti za cijelu obitelj.

Knjigu možete pregledati dolje, u dijelu PRELISTAJ KNJIGU.

Napiši recenziju

Your email is not part of the review, it will not be published on the website.