Vaša privatnost nam je važna!

Kako bismo kontinuirano poboljšavali kvalitetu naših usluga, na našim stranicama www.familium.hr koristimo male podatkovne datoteke, kolačiće. Kolačići su nam potrebni kako bismo osigurali pouzdanost i sigurnost naših stranica, pratili njihovu učinkovitost i omogućili vam vašu kupovinu i ciljanu reklamu.

 

Pritiskom na „Prihvaćam“ omogućujete nam korištenje odabranih kolačića. Postavke možete promijeniti u prozoru „Postavke za kolačiće“.

Víše informacija pronaći ćete OVDJE. Svoju suglasnost u svakom trenutku možete promijeniti u postavkama.

Ukoliko ne želite prihvatiti kolačiće, kliknite OVDJE.

Slažem se Postavke za kolačiće
Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje stranice. Bez njih nije moguće koristiti stranicu pa ih u tom slučaju nije moguće odbiti.
Analitički kolačići koriste se za statističku obradu, preglednost i optimalizaciju weba. Zahvaljujući tome možemo poboljšavati naše stranice da bi vam bile prihvatljivije.
Ove kolačiće koriste reklamne i socijalne mreže sa svrhom prilagodbe prikaza reklama na vama zanimljiv način.
Personalizirani kolačići pružaju informaciju da se korisnik slaže s personalizacijom oglasa u svom profilu.
Prihvati samo neophodne kolačiće

Dragi posjetitelji Familiuma,

naše bake i djedovi odrastali su u drugim vremenima, imaju drugačija iskustva i čestu su njihove potrebe i želje drugačije od naših. Često tražimo način kako ih razveseliti, jer ih volimo i zahvalni smo im što smo tu gdje jesmo. Mi smo mala nakladnička kuća koja je smisao pronašla u zbližavanju starije i mlađe generacije. Naše knjige donose radost bakama i djedovima, a istovremeno pomažu cijeloj obitelji da bolje upozna svoje korijene.

Želimo vam krasne trenutke u druženju sa svojim bakama i djedovima.

 

Vaš tim Familium